top of page

AANNEMERS

Wanneer uw organisatie meer dan alleen een antwoord van een planaanvraag of graafmelding verwacht is SaveBelow zeker iets voor uw organisatie.

Automatische export naar CAD formaten (DXF/DWG/DGN.

Wanneer u een Klicmelding/planaanvraag bij via onze viewer of via de Overheid aanvraagt zet SaveBelow bij het ontvangen van de complete levering per email automatisch uw melding om in CAD. Zonder dat uw Autocad of Microstation hoeft op te starten. Geen dure plugin of handmatige acties. 

Totaal overzicht van alle kabels en leidingen binnen uw areaal

+ CAD export

Als netwerkbeheerder, grote aannemer of bedrijvenpark heeft u vaak alleen maar de informatie van uw leidingen. Wat de andere netwerkbeheerders in uw nteressegebied hebben liggen is vaak een blackbox. Deze informatie is natuurlijk bij aanleg, onderhoud of graafwerkzaamheden wel zeer relevant om graafschade te voorkomen.

SaveBelow biedt unieke functionaliteit. SaveBelow maakt een grid over uw interessegebied van 2,5/2,5 km vakken (maximale omvang) en maakt voor uw hele interessegebied plaanvragen/klicmeldingen aan. SaveBelow ontvangt vervolgens alle emails met downloadlink en zet deze om naar onze viewer. Tevens zetten wij deze “mega” kaart om naar een CAD formaat, zodat uw de data in al uw ontwerp/plan processen mee kunt nemen. Het lijkt ons handig om al voor uw een project gaat starten wat voor problemen uw op de rit gaat krijgen

CAD2.png
CAD1.png

KLICMeldingen/Planaanvragen aanvragen via onze viewer

Normaal doet u een melding via het portaal van het Kadaster of Informatie Vlaanderen, maar het kan nog eenvoudiger via onze viewer. Via uw eigen Microsoft account kan u inloggen op ons portaal. Ook koppelen uw kadaster account automatisch aan onze viewer. Meerdere gebruikers kunnen dan aanvragen te doen, zonder lastig gevallen te worden met de betalingen naar de instanties.

On site webapp

 

Via onze webapp kunt u ook in het veld alle meldingen inzien. Verplicht vanaf 01/04/2021 in Nederland. Alle meldingen worden automatsch opgeslagen in onze viewer. Daarmee kunt u ook uw historische meldingen inzien. Dus niet alleen een historie van een 20 weken bij het Kadaster, maar de historie in de kaart van 5 tot 7 jaar!

bottom of page